Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/dkmtransfer/dkmtrust.com/wp-includes/compat.php on line 502

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/dkmtransfer/dkmtrust.com/wp-content/plugins/wp-csv/wp-csv.php on line 77

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/dkmtransfer/dkmtrust.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/dkmtransfer/dkmtrust.com/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Informacija za agencije – Duke & Morrisson недвижимость в Сербии

Новости и объявления

Самое новое

Informacija za agencije

DKMtrust.com je portal, na kom se postavljaju ponude isključivo srpskih agencija za nekretnine. Naš cilj je da ponudimo srpske nekretnine stranom kupcu maksimalno pošteno i korektno.

Nije tajna, da se za naše nekretnine javlja interes stranih kupaca i to uglavnom iz Rusije i upravo  zbog toga smo rešili da objedinimo najinteresantnije ponude nekretnina u jedinstvenu bazu i da sa takvom ponudom izađemo na rusko tržište.

U današnje vreme ponuda za prodaju nekretnina u Srbiji je veoma puno, i kupac koji ne razume srpski jednostavno ne može sam da se snađe u tolikoj ponudi.

U našem kolektivu su zaposleni  ruskogovoreći agenti, koji dobro shvataju zahteve kupaca iz Rusije, znaju ruski jezik i mogu da kontaktiraju sa kupcima na njihovom jeziku.

U budućnosti planiramo da počnemo  da predlažemo nekretnine i na engleskom jeziku za tržište Zapadne Evrope.

Mi agencijama za nekretnine sa teritorije čitave Srbije  predlažemo međusobnu saradnju i postavljanje Vaših ponuda na sajtu posle potpisivanja sa nama odgovarajućeg ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju ugovor možete da zatražite elektronskim putem slanjem mejla na adresu info@dkmtrust.com.

Svi oglasi se unose na sajt pod Vašim identifikacionim brojevima, zajedno sa prikazivanjem Vaše agencije kao člana našeg klastera. Sve fotografije su zaštićene od kopiranja.

Mi na sebe preuzimamo obavezu širenja informacije o Vašim ponudama po čitavoj Rusiji i zemljama bivšeg  Sovjetskog saveza, razgovor sa potencijalnim kupcima, svu prepisku, transfere sa aerodroma itd. Faktički Vi dobijate svoju rusku kancelariju za prodaju nekretnina u Rusiji.

Sa nama već sarađuju neke od najkrupnijih agencija za nekretnine iz raznih delova Srbije i mi se uvek radujemo novim članovima!

Vec su sa nama:

RADOŠEVIĆ NEKRETNINE d.o.o.

KODEKS d.o.o.

Best Real Estate

MILKINA KUĆA

Popovic Nekretnine

Šorak Nekretnine

Agencija CODEX

Agencija KVADRAT

NS GROUP Nekretnine Novi Sad